Helvetesveckan är över

 
Hej!! Ljuset är lite konstigt så ni får inte se mig (lika bra, sjukt trött)
 
ÄNTLIGEN är den här veckan över!! Det känns som jag pluggat varje minut varje dag. Så himla skönt med fredag.
Idag efter skolan hängde jag i Lake Lunas replokal en stund. Trevligt! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ta det lite lugnt innan jag ska köra ett crossfit-pass hemma. Jag hoppas det går bra, jag har inte hunnit träna ordentligt sen jag började med LCHF! Det har gått bra med det. Jag har gått ner "påsk-kilorna" jag inte visste om att jag hade. Hur som helst så ska jag nog inte fortsätta, för det är så dyrt. Nästa fredag ska jag på Bruce (!!) i Stockholm, och på hotellfrukosten på lördagen ska jag äta vad jag vill. Där avslutar jag LCHF för denna gången. Om jag blir rik senare är chansen stor att jag kan hålla mig till LCHF jämt. 
 
Jag och min syster är själva ikväll, så jag ska laga mat också. Tacos. Gott. Trevligt helg!
 

LCHF och feber

 
Hej!! 
Jag har inte skrivit här på jättelänge. Jag ska ladda min kamera och börja blogga regelbundet.
 
Jag har fått feber igen, var sjuk för två veckor sen. Har varit skitförbannad i två dagar för att jag verkligen inte orkar vara sjuk hela tiden, men idag känner jag mig faktiskt lugnare och gladare. Mest för att vårkänslorna sprudlar och jag börjar tänka på sommaren. Även fast jag har den tuffaste slutspurten i skolan känner jag ändå att jag kan klara det om jag kämpar och jag har sommarlov om två månader! 
 
Och så ska jag berätta att jag bestämde mig igår för att börja med LCHF. Min mamma började för andra gången i måndags och jag kände att jag också kan prova på, när vi ändå i princip bara kommer äta det hemma. Jag är otroligt intresserad av kost och vill prova på att känna hur det känns när man hört så mycket bra om det! Jag har ingen vikt att gå ner, men jag tror på en sundare mage om man äter mindre kolhydrater, eftersom jag har magkatarr och vet själv att jag i de flesta fall får mer ont om jag ätit kolhydrater. Hoppas på en positiv förändring där med! 
De kommande dagarna kommer säkert bli jobbiga när kroppen går på "avgiftning". Men jag vill gå igenom det! Det är häftigt hur kroppen använder fett som energi istället för kolhydrater.
 
Jag tror jag passar bäst med liberal LCHF. Jag älskar ju Granny Smith-äpplen, och frukt är förbjudet. Så jag kommer nog äta ett var och varannan dag. Beroende på hur mitt sötsug är kommer jag, om jag känner behov, att äta lite choklad eller godis på helgerna. 

RSS 2.0