En söndag

 
Såhär kan det se ut när man tvingar en katt med på bild. 
 
Åkte till Maxi, köpte ingridienser till en improviserad middag. Någon enchiladas-med-kyckling-salsa-gräddfil-chili-rätt. Innan provsmakade vi och den sista som jag hejdlöst stoppade i munnen i ungefär en halv sekund brände och brände och brände så jag var svullen ungefär ända till vi bestämde oss för att åka till Claes där också Patric fanns. Där åt vi chips och spelade bordsspel och tv-spel ända tills det blev natt. 
 
Idag har jag skrivit klart mitt engelskatal som råkade bli för långt, men jag kommer in i något skriv-mode där jag befinner mig i en egen bubbla och sitter och lutar huvudet fram och tillbaka och upprepar vissa ord om och om igen. Skrivaskrivaskriva. Sen var det klart och jag hade inte märkt att det gått en timme. Övade på min gitarrläxa tills mamma blev irriterad, moffar i mig godis och sånt som man egentligen inte ska, ska spela bas och öva lite till. Mysa med Luna. 

Freeedag

 
Såhär kan man se ut när man inte riktigt orkar bry sig, har fått en finne under(?!) ögonbrynet osv. 
 
Nu är det äntligen fredag!! Igår köpte jag och pappa proteinpulver, både snabbt och långsamt. Det blir bra. 
Idag ska jag gå i skolan i fyrtio minuter (så himla lyxigt att jag gör det varje fredag) och sen ska jag jobba. Ikväll ska jag äta tacos, sitter antagligen och sträckläser och kommer på vad för läxor det var jag hade.. Det är så jobbigt när man får massa strögrejer. Typ att leta upp en tounge-twister till engelskan.. Inte så värt. Är pigg och glad förövrigt. Tackar träningen för skillnaden på välmåendet. Trevlig helg! 
 
 

That dream of Paris in the morning or a New York window view

Trean flyter på såhär långt. Jag tränar, läser om mindfulness, dricker kaffe, gäspar, diskuterar och sover. 
Idag har jag fått så himla ont i halsen, sådär så det inte går över vad man än gör. Försöker ändå med bafucin, te osv. Kämpade mig igenom en sånglektion och efter det blev det mycket värre.. Men förhoppningsvis leder det inte till någon dryg himla förkyldning för då gör jag revolt. 
 

We might die from medication but we sure killed all the pain

September. 
Skolveckan har gått bra. Jag har tränat och känt mig piggare och sovit bra. I fredags kom Roberts mamma hem från USA och vi åt hämtmat och vi fick lite presenter. Efteråt åkte jag till ICA och gjorde min tredje upplärning och nu är jag redo för att bli intagen på ett pass vilket känns superkul!!! 

RSS 2.0