Sportlov.

Äntligen är det lov. Det har börjat så bra det kan och kommer fortsätta så.
Igår när jag vaknade åt jag ett päron och ett ägg och gick ut på långpromenad i det vackra vädret. Var på jättebra humör hela dagen. Såg The Walking Dead och vilade, drack kaffe, åt tacos, läste och på kvällen såg jag Familjen Annorlunda (älskar familjen Wallqvist) och Top Model Sverige. Pensionärsvarning, men det är så det ska vara. Trivs utan att behöva anstränga mig, bara göra som man vill när man ändå är ledig. 
Idag åt jag "lång"frukost, jag såg fram emot den men blev mätt efter en macka. Drack ett glas oboy och det har aldrig varit så gott. Därför ska jag senare äta toast och dricka ett jättestort glas!  
Nu spelar jag lego Harry Potter år 5-7 och äter digestivekex med ost och dricker te till jag spricker. Funderar på att ta en löprunda och samla in supplies till min by i zombiespelet jag saknar att spela, men jag är nog för lat och dessutom smått förkyld. Kanske dansar lite zumba, om inte annat ska jag njuta av en glass. 
Hoppas er vecka blir lika underbar som min ska bli. 

And the frost took up the eyes

 
Fin lördagmorgon. Åt frukost med mamma och Cornelia. Läste och gick på långpromenad, köpte godis, gick hem igen. 
 
Idag gick jag hem från jobbet. Det är så mycket skönare än man tror. Nu känner jag mig pigg från den kalla luften. På eftermiddagen åkte jag hem till Julia, och hon och Angelica hade bakat scones. Att få träffa dem känns så himla himla bra. På onsdag förmiddag åker jag tåg till Härnösand och ska umgås med min farmor, farfar och kusiner. Gör det bästa av vad jag har och det känns skönt. 

Ledig onsdag

I morse vaknade jag vid 9-tiden och åt långfrukost med mamma och drack flera koppar kaffe. Kenneth kom efter en stund, och sedan vaknade Cornelia som är sjuk. 
 
Nu på eftermiddagen har jag tränat i ~1 timme. 30 min zumba och 30 min styrketräning. Den bästa medicinen mot allt. 
Jag är så tacksam över att jag får stöd av så fina personer och att saker och ting löser sig på bästa sätt. Helt underbart skönt att känna att folk finns där. 
Nu ska jag göra en kopp kaffe och göra lite skolarbeten. På fredag får jag lov!!!! 

Fredagkväll och lördagmorgon

Igår spelade Omnivision, Lake Luna och Leanids på musikcafé. 
 
 

Ett bra sätt att spendera alla hjärtans dag

Idag har jag ätit kinabuffé, köpt nya byxor och bakat kladdkaka med fudgetopping. 
 
 
 





 
 
 
 
 

hallå

Börjar blogga nu, för en gångs skull. Bloggen kommer till stor del vara fokuserad på träning och hälsa, men jag vill ha den lite friare så min vardag osv kommer också finnas med. 

RSS 2.0