Luna.

 
Dig tycker jag mycket om. 
 

Stockholm

I söndags gick jag upp 7.30 duschade för sedan skulle mitt tåg till Stockhlolm gå och där skulle jag träffa Linnea! Linnea och jag har varit vänner sen dagis men i lågstadiet flyttade hon till Växjö, så vi kan inte ses särskilt ofta. 
Vi gick baraomkring, pratade, åt supergoda hamburgare och shoppade lite. Efter en stund kom hennes kusin Frida också. Var lite dålig med kameran då det var kallt ute och vi mest gick i affärer. Jag köpte nya skor från Vagabond, en jacka från Zara och lite smink från Mac! Resten av denna månad kommer jag bara spendera pengar på eventuell öl, annars inte köpa mig något mer... 


 
Åt frozen yoghurt. Jag tog smultron, cappuccino och choklad med jordgubbar, chokladkulor, bilar och kokosflingor på. Så. Gott. (Bara det att jag var väldigt mätt från lunchen) 

 
Linnea. Som jag saknar nu. 
 
 
 
 

Does his love makes your head spin?

Igår kväll bjöd jag hem ett par bra människor. 

 
Andreas.
 


Diza och Oskar.
 
 
 Mattias.
 
 
Mats. 
 
 
Och så kom Gustav lite senare. Vi skulle se på film och hade suttit vid youtube och spotify i nästan tre timmar och när vi skulle sätta på filmen fungerade den inte. Så vi fick hitta på något annat. B.la. pappersleken. 

 
Och diskutera vilken låt man helst skulle bli skjuten till. Galen blick från Oskar. (Tack Diza för att du fotade lite när jag inte gjorde det. Måste bli bättre på att ta fram kameran)  

 
Diskutera var hur varför när.
 
Sen lyssnade vi på låtar med sånt jäkla klimax och spelade upp låtar med fina texter. Pratade om skyddsänglar och nära-döden-upplevelser. Bra kväll. 
 
 
 

RSS 2.0